torsdag 13 juni 2013

Kändes om om att det var dags...

...med en uppdatering av bloggen. Nu har det gått nästan nio månader sedan vi sprang Lidingöloppet & därmed avslutade den svenska klassikern. 


Så vad har hänt sedan dess då? 

* I februari blev det en favorit i repris med träningsläger i Arvidsjaur, innehållandes längdskidor, utförsåkning & inte att förglömma ett besök på Hotell Laponia. Dock avstod vi att nyttja Tabcab denna gång! ;)

 
* Debut i Vasaloppet första helgen i mars för min del. Måste säga att det är bland det värsta jag gjort. Hade bestämt mig för att inte seeda upp mig, utan stå kvar i led sju. I första backen stod jag helt still, föret var som sorbet efter någon mil & spåren helt sönderåkta. Tänkte fler än en gång "aldrig mer" & "jag tar brytbussen". Men lyckades till slut släpa mig i mål! Sen verkar minnet vara kort...anmälan till 2014 gjordes kort därefter!

 
* Vi har sålt racer cyklarna här under våren & istället införskaffat varsin moutainbike. Jag en Trek & Camilla en Scott. Måste säga att det var ett klokt beslut av oss trots att vi nästan är lite beroende idag av dessa cyklar. Det har blivit en hel del rundor med både bullar & en massa skratt på grund av felaktiga vägval som lett oss både till hästhagar, hyggen & vändplatser.Vi börjar bli grymt vältränade genom att ha fått bära cyklarna genom stock & sten! Vem behöver gymmet när man kan lyfta cykeln?!
 Så vad är planerna framöver? 

* En cykeltur från Hemavan till Skellefteå i juli. Med en avstickare att ta oss upp på Ryfjället. 

* Cykelvasan den 17 augusti för min del, men jag har goda...eller vissa förhoppningar i alla fall om att få med mig Piff! 

* Lidingöloppet den 28 september där målet är att förbättra tiden sedan förra året. Så planen är väl att försöka lägga in lite mer löpning i träningen framöver. Men det har hittills vart svårt då cyklingen lockat till stor del! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar