tisdag 6 mars 2012

Öppet spår 2012

Den 24 februari 2012 började färden söderut mot Mora & Öppet Spår. Efter några stopp på vägen för lite kolhydratuppladdning & shopping så kom vi fram till Mora vid 21-tiden. Resan ner hade gått bra, förutom några små trafikincidenter & lite hypokondriska inslag. Vi inkvarterade oss hos Maria & Niclas & någon timme senare anlände John Blund.

Lördagen blev en förhållandevis lugn dag. Den började med sovmorgon & en gröt, fint väder samt en promenad till målgången av Tjejvasan. Därefter styrde vi mot nummerlappsuthämtningen. Där möts vi av att våra nummerlappar är borta och frågan "Kan ni ha hämtat ut de eller att någon annan redan har hämtat ut de?" Några minuter senare nås vi av svaret att de skickat nummerlapparna till Sälen och till vårt försvar så var det inte vårt fel. Detta slutade med lite småpanik & byte av startnummer. Efter en pastabuffé var det sedan dags att lämna in skidorna på Intersport för vallning & inhandla lite färdkost till loppet. Kvällen fortsatte i pastans tecken & nervositeten började så smått infinna sig.

Väckaren ringde 3:30 på söndagsmorgonen. Det var dock två pigga tjejer som packade ihop sina grejer & begav sig genom ett mörkt Mora till bussarna som väntade. Efter en och en halvtimmes bussåkning anlände vi till Sälen. Vi fick nog båda två en chock när vi såg hur mycket folk som stod i kön till starten. Efter ett besök på de trevliga Bajamajorna & säcken fylld med kläder begav vi oss ut bland folket...

På måndag började färden hemåt. Nöjda, stolta & möra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar